Showtime!

 Lavas Smilla i panel!

Helsingborg satte vi kurs emot i lördagsmorse vid 06.45! Vi hade med oss 3 av våra bengaler, Balder, Helle och Gold Made! Som vanligt är det kul att träffa alla kattvänner och kolla på deras bengaler! På lördagen blev Balder CHAMPION, Helle och Gold Made EX 1. Så vi körde hem nöjda…men på söndagen blev Balder BIV och NOM, vilket var super! Även vår sheeted marble Gold Made blev NOM, slog ut fler snygga britter. Kul att en domare ser skönheten i vår kille! Helle fick också superfin bedömning EX 1, ja, hon blev lite modig på söndagen…dagen innan så tyckte hon att buren var tryggast!

Där var massor av urfina småttningar, och även ungdomar! Två kullar på lördagen ställdes ut, riktigt nice att se! Så var där en lite snötjej också som flyttat till Lavas från England…superfin liten minkdam! Dom serverade goda ”ägga” mackor som jag glöfsade i mig båda dagarna, mums!  Balder i Panel!    Helle darling!  Söta Gold Made!  Inez var inte med på show…men hon vill ändå vara med här!

 

3 svar to “Showtime!”

  1. Jätte Grattis igen till allt
    Kram EWA

  2. Jättefina bilder! Vad roligt det var på utställningen. Vi har lite bilder på vår blogg också från utställningen.

  3. Grattis med Balder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: