Ständigt i planeringstagen!

Tiden den rusar iväg…varför har den så brottom! Jag håller just nu på med höstens planering. Alla vårens kattungar har nu flyttat. Skall nu stuva om lite bland bengalerna…eller det gör jag ständigt. Vissa trivs inte ihop andra mycket väl. Hazel skulle vara sällskapsdam till Fame, nix nix…hon vägrade att flytta in i hans fina hus. Så nu har hon bestämt att bo i det största rummet i ”vårt hus” där stortrivs damen. Hazel är den som har tagit befälet, så hon gillar inte att småhonorna är inne på hennes revir. Så nu får hon bo själv…ett tag i alla fall.

Coco är dräktig  tillsammans med Aragorn de Lux. Hoppas det tittar fram några urvackra bengalungar i oktober. Coco bor hos Aragorn i hans två röda stugor…stortrivs, dom går förträffligt bra ihop!

Tänkte göra några nätdörrar…städa och möblera salen. Införskaffa nya klätterträd och lite annat kattigt. Så till sist Balder får bo på eget rum nattetid, pissade på sonens dator och lite annat…under dem mörka timmarna, så nu får han inte gå lös efter 23.00. Han klagar inte, utan gillar läget. Baldet är SÅ tålmodig och snäll.  Ja, här händer alltid spännande saker…tycker vissa andra undrar hur vi står ut, men det gör vi! Våra pälsiga vänner är det bästa som finns!

2 svar to “Ständigt i planeringstagen!”

  1. Haha.. Låter som Walle -Walross här hemma.. Han har ju bott på sonens rum.. Men pissade på nytvättade Aikidodräkten för ett tag sen och nu sover han i badrummet… Tyvärr blir de rara gosmissarna stora pissemissar för eller senare…=/
    Och honor som inte gillar andra damer i sällskap har vi tyvärr alldeles för många av just nu.. Gäller in i det längsta att inte rubba grupperna, men så måste man och då blir allt skit.
    Håller tummarna för Coco-Aragorn barnen tillblivelse. Har sagt från det jag såg Coco första gången att det är den bästa matchen du kan göra, och det tror jag fortfarande =)
    Kram Ullis

  2. Alltid kul att följa din blogg Jeanette. Kan inte låta bli att småskratta när du skriver ”sonens dator”, även om jag vet att man inte ska. Kan se det framför mig när han spelar World of Warcraft. Jaja, så är det väl med fertila hanar. Fin han är Balder. Och Walle-Walross också Ullis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: