Tankar…dock inte planer!

Jag skriver på min blogg…och sätter in bilder! Att lite stavfel och annat som inte alltid stämmer med ”svenska språket” kommer med, det är oviktigt här. Jag skriver från hjärat, inte hjärnan. Kollar inte mina texter, utan det får bli som det blir med lite fel ibland.

Fick en trist kommentar om detta, av en okänd person. Inget som jag uppskattar. Bloggen är min och även alla bokstäver och bilder, här skriver jag vad jag vill och hur jag vill! Har folk inget annat att ta sig för än att leka språkpoliser…i alla fall inte den person som varit här inne och kollat!

4 svar to “Tankar…dock inte planer!”

 1. Helt rätt, det är din blogg! Bra inställning! Själv kan jag inte låta bli att gå tillbaka o rätta mina inlägg hundra ggr.. Jädrit påfrestande.. en fix idé liksom, önskar jag kunde tänka som du gör. För som sagt, en blogg läser man ju för innehållet och inte stavningen!

 2. Bra syrran stå på dig! Jag som lite lätt ordblind, kan bara berätta att det har hänt mig rätt ofta i jobbsituvationer, bara att skita i. Tycker faktiskt väldigt synd om dom som bryr sig, dom kan inte ha mycket kul att göra i livet….

  Det värsta hände för inte så länge sedan när en ”tant” på en myndighet sa till Hans att hon verkligen i frågasatte City-Boxen och verkligen inte kunde rekomendera oss till någon, varför undrade Hans? Jo det fanns ju både ett stavfel och ett meningsbyggnadsfel i vårt rekalm material, och för henne var det ett tecken på ett helt oseriöst företag!
  Herregud vad ska man säga….. jag hade skrivet texterna. Vilken tur att hon inte hästar….hade varit synd om dem!

 3. Ja det finns folk till allt? som inte har annat än klaga o kolla stavning? usch
  bättre skriva med hjärtat som Du.
  vad gör väl lite fel?. jag stavar ofta fel. börjar ju se dåligt (hihi)åldern du vet
  bry dig inte om denna okända människa. utan fortsätt vara den underbara Jeanette som du är
  Kramis EWA o djuren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: