Tassar omkring

 Drömmer bengaler, har dem även runt omkring mig när jag är i vaket tillstånd. Har blivit så känslig…följer dem med hökögon. Spänstiga, alerta och i toppform, det vill jag att alla mina katter skall vara. När man lever så nära dem alla. så liksom andas man in hela deras väsen. Just nu är ALLT toppenbra…en liten grej, Aragorn är lite torr i sin päls…så har genast bytt foder till ett jag vet att han tål, verkar ha fungerat väl. Hills D/D  är toppenbra!

Så närmar det sig att Coco skall bli mor…tillsammans  med Aragorn de Lux…så nervös inför nedkomsten. Som vissa av er vet är hon SÅ sprallig och får för sig dumheter ibland vid hennes födslar. Jag har en plan…vilket innebär att jag ca 4-5 dagar innan för hålla damen i sällskap… alltid. Så även när hon har fött…jag lämnar henne inte en sekund.

2 svar to “Tassar omkring”

 1. Spännande o håller tummarna allt kommer gå bra för Cocco
  o bra om du finns hos henne hela tiden
  ha det såå bra
  Kramis EWA o djuren

  • Hejsan! Ja, nu räknar vi ner…denna parningen är SÅ viktig för oss, skall spara en hona,
   hoppas jag! Aragorn skall snart få bli kastrat, han har ju blivit far till flera kullar nu. Men först så vill jag spara någon mer avkomma efter Aragorn! Ha det!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: