Så är vi redo!

Den senaste tiden har jag fått världens hjärnsläpp…eller inte, är ju något bra som jag har gjort! Jag köpte en ångmaskin, och så plötsligen började jag ånga på i hela huset. Gillar verkligen min lilla ångmaskin köpt på TVshop, mitt först köp där. Den håller faktiskt bra kvalitet, vilket är toppenbra för våra städning här i bengalhuset! Nu är salen intagen av Coco, och där är SÅ fint, mysigt och känns lite lyxigt. Sonen G har fått tillbaka sitt rum…vilket han fira med att installera sin dator, och DJ utrustningen, i alla fall delar av den. Så nu kan inte herr Balder bengal, sätta sina doftmärken (inte direkt parfym för oss tvåbenta) men för Balder och hans tjejer är det parfym, märket heter Glow on Balder!

Satsar på att alla tvåbenta och fyrbenta skall trivas optimalt! Sedan har jag planerat för allt i katteriet nu flera månader framåt…som ni förstår så är det ett jobb som skall göras när man har 10 avelskatter att vårda och ta hand om!

Nästa vecka får vi vår K-kull…hoppas på fina friska leopardungar, inget är ju självklart när man bedriver avel, men håller tummarna och gör mitt bästa för att det skall gå bra!

Idag skall jag para Hazel och Clown…SÅ ivrig, om denna parningen blir lyckad, så kommer det snöleopardungar i vinter! Clown är en jättestor snöbengal, med superklart mönster och kontraster. Jag har inte sett någon likande bengal…han känns mer vild på något sätt. Alla besökare som kommer hit för att titta på bengalerna, hoppar till när dem ser Clown…WOW vilken katt! Han har utvecklats rätt långsamt, så det är först nu han är vuxen och kropp och päls är SÅ bra, hans ögon är också fina, intensivt blåa! 

2 svar to “Så är vi redo!”

 1. Ja bättre hem än hos dig kan ju inte katterna ha det. Du gör allt för dem.
  Jag håller tummarna för Cocco o hoppas allt kommer gå bra.
  (Nej inget är ju självklart när det gäller uppfödning o avel)
  Wow Hazel o Clown ( är ju mitt barnbarnsbarn o om det blir någon snöhona till mig då) spännande , Ja han är så snygg
  O Snygga Balder o hans parfym . vill Kenya komma ner till er framöver. och spännade o hoppas allt går vägen även där
  Ha det bra o hälsa
  Kram EWA o djuren

 2. Håller tummarna 🙂

  Kram,
  Andreas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: