Har räknat fel!

Jag har vakat nu i en vecka…men inga små leopardungar har tittat ut. Matte är inte min starka sida…men den enklaste matten har jag klarat bra. Dock inte denna gång…måste ha missat minst en vecka. Coco mår toppenbra, men än inget tecken på att misungarna vill komma ut till denna världen än. Så nu vakar jag vidare och hoppas på att dem snart vill titta ut!

2 svar to “Har räknat fel!”

  1. Skönt att höra från er igen, blev orolig att något hänt er. Väntar spänt jag med! Elisabeth

  2. Väntar med spänning! Är inne flera gånger om dagen i hopp om att det ska ha hänt något… Jag och sambon är såå sugna på en liten leopardunge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: