Coco är jättetjock!

Nu inser jag att när jag trodde att Coco o Aragorn parade sig inte tog, då jag såg dem ihop! Så det var vid nästa löp det blev. Coco bodde hos Aragorn i hans hägn, i två månader. Ja, dem gjorde leopardungar när dem själva ville. Denna veckan måste det bli småttingar, men det är bara till att vänta.

2 svar to “Coco är jättetjock!”

  1. Vi väntar med spänning! Du håller oss verkligen på sträckbänken. Sen vill vi komma och titta och klämma på dem 🙂

    • Ja, det måste ni absolut! Det var första gången som jag hade Coco boendes en längre tid hos hankatten, nu då Aragorn. Så dem parade sig flera gånger, för den första gången jag såg dem ihop, så skulle Coco ha fött för två veckor sedan. Men nu är det nära…hennes juver är stora o fyllda med mjölk. Så krafsar hon runt jättemycket. En lång väntan o passning för mig, men den som väntar på något gott… kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: