K-kullen två dagar!

Tänkte ta lite bilder på dem tre individuellt idag! Jag vet ju att det är flera av er som väntar på det! Men ack nej…Evita vaktar över dem som värsta lejoninna, jag fick på inga villkor ta ut någon av hennes ungar ur boet…inte än i alla fall. Hon hämtade den jag plockade ut bums. Okej, jag förstår…inte låna någon leopardunge än! Så jag fick ta bilder utifrån och in i deras bo, i mors ömma famn. Jag tycker detta är en jämn och mycket vacker kull, känns som en bladning mellan Balder och Aragorn de Lux ( som är morfar till kullen).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: