Många bollar i luften!

Ja, nu är det många bollar…som skall hållas i rörelse! alla bengalungar mår förträffligt bra…här vilar dem sig icke! Hazels ungar är nu 7 veckor och mina ögonstenar (förstås)  Miss Minna…kommer att bli en ljust guldig prinsessa. Hon har fått allt son Hazel har + ett mycket vacket rosettmönster!

 Miss Ella med superkontraster, och stort mönster

Killen i gänget är en gosunge…han skall få ett eget inlägg i veckan! En stor stilig kille, som kommer bli hur snygg som helst!

Då har jag L-kullen kvar…snart är det dax för mig att ta farväl till några av dem. Vecka 12 flyttar ungdomarna till sina nya hem. Denna kull är mycket speciell för mig…Fleurs första kull, som då är född här, mitt hjärta bultar! Sedan är dem ju så förbenat vackra också,  läckert rosettmönster och underbara huvuden. Det skall bli ”kuligt” att få följa dem i deras utveckling.   

Sedan i veckan drar jag till Herning i Damnark på stor ”hingstekåring”och hästmässa. Dem eftersökte det nyttiga kaffet, Organo Gold, så 55 000 besökare skall få smaka på det! Har monter där då.  www.nordic.organogold.com

I veckan skall jag även jobba som lärare på en gymnasieskola här i K-stad. Hästarna skall ridas och konsten skall flöda…ja, ni förstår nu att bollarna skall hållas i styr, me like o lot…kul när det händer saker!

Ett svar to “Många bollar i luften!”

  1. Ja nog har du fullt upp alltid. men bara kul saker. o Lycka till i Danmark med nya kaffet.
    o L kullen wow så snygga. men du behåller Leon från den kullen
    o fårn Hazel båda flickorna. så snygga de oxå. skall bli så kul att få se dem i verkligheten när jag kommer ner snart förhoppningsvis o även killen från den kullen
    ha det bra o var rädd om dig. Kram EWA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: