Show i Danmark

Då är Balder in Memory INTERNATIONELL CHAMPION! Han tog två nya cert i helgen då vi var i Fredericia på show! Dock var han inte sig själv…rätt så sur och hormonstinn. På lördagen fattade jag inte fullt ut att det var hans burgranne…en svart fin kise, som han inte alls gillade. Också en fertil hane, och deras burar stod kloss ihop utan vägg. Men på söndagen förstod jag det hela och vi kunde efter några timmar byta till en annan showbur…så då blev han mycket lugnare och sitt gamla jag. Det var synd att vi inte gjorde tidigare på dagen…då söndagens domare tycket att han var SÅ fantastiskt fin. Även hans päls låg rätt…stod upp på lördagen. Men eftersom han hade varit lite på G, så valde vi att inte ta upp honom i panelen.

Jättetrevlig utställning då det också var i mässhallarna bredvid, en stor husdjursmässa och trädgårdsmässa, så vi hade ingen dötid inte! Små underbara djur av alla de slag och även lite större så som hästar, kameler och lamadjur. Ja, vi njut av en trevlig helg i Danmark…go mat åt vi också, så är det så gott med en kall öl under dagen…severas inte i Svealand ju! Det var också trevlgt att få träffa några härliga danska bengaler och deras mattar och hussar.  Ett vackert kattdjur…men jag skulle gärna vilja se honom levandes istället, mycket mer tilltalande!

Ett svar to “Show i Danmark”

  1. Ingrid & William Keller Says:

    Ett jättegrattis till Balders fina utmärkelse i Danmark!! Goas tilltänkte!!

    Kram
    Goldhunters katteri
    Ingrid & William Keller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: