Malmö show igår!

Det var en intensiv och händelserik dag! Anna-Carin min kära släkting var med mig… hennes första utställning, hoppas inte den sista! Det är ju ganska jobbigt och många intryck på en show, det behövs några gånger för att smälta det! Vi var där med fyra bengaler. Balder blev EX 1 vilket vi var supernöjda med! Totalt var där ca 30-35 bengaler, och så många finfina sådana! Leon vår lille prins blev också EX 1, och så blev han PUBLIKENS FAVORIT vilket ju var fantastiskt kul. Som pris fick han ett stort klösträd som verkligen var fint och stort…precis vad vi behövde (något man sliter ut efterhand ju, så nya är alltid välkomna) Leia EX 2 och så Miss Ella som inte alls gillade att vara på show.

Så var Balders underbart vackre son Jason där med matte Barbro, han är en stor kille på 7 månder eller kanske 6 något månder. Men en snygging i alla fall! Även Kansas var en pärla så vacker även hon, det syns vilken den guldiga dames fader är, lika som bär! Jag hade full upp med min nya utställningskompis Anna-Carin (Lieas matte) och alla kisarna…så tog inga bilder på mina egna kisar men några på dem andra blev det.  Jason Balder son!   Eva med sin urvackra hona, me like!  Jeanette med en fining till! Så får Leon också var med pubikens favvo…ja, han är en juvel i extrem klädsel

Så vill jag GRATULERA Ulrika (Kungsgardens) för BIS:et…jättefin kattungehona! Och Eva för den finaste titeln man kan få som katt och det goa vinet! Tack tack. Så förstås alla underbara människor och vänner som var på plats…alltid lika kul att få träffa er och era vackra katter! Ses snart igen Kraaaaaaaaaaam på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: