Till salu

Är dessa finfina ungar! James är från vår Coco Chanel X Aragorn de Lux J- kull. Han skulle passa utmärkt som sällskap till en annan bengal, då han är SÅ underbart trevlig och go mot andra katter. Hans päls är av högsta kvalitet…supersilkeslen. Han är en sheeted marble. Hans mönster är som en stilren Armanikostym, sober och elegant.    Miss Minna är en cool kattunge från M-kullen, Hazel X Balder. Bästa temperament har hon , älskar att mysa och leka med oss. Jag gillar hennes kontraster och coola mönster.   Dem är redo att flytta till sina nya hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: