Vår N-kull

Är verkligen små bengalpärlor…alla fem håller hög kvlitet än så länge. Dem tre honorna är rätt så lika, och killarna skiljer sig lite. Nr 4 hanen är störst och påminner om Balder. Sedan är hane nr 5 lite minder men SÅ oehört vacker. Den ungen är speciell för mig. Han föddes som nr 5 och då var Evita trött. När han kom ut var han livlös och Evita brydde sig inte om honom. Själv trodde jag att han var döfödd och jag konstaterade att så var fallet…han var död. Jag vet inte varför men jag började massera honom, så efter en stund såg jag ett mycket litet livstecken, så jag fortsatte. Han började visa att det fanns liv i den lilla kroppen, men bara lite. Sakta sakta kom livet till honom och till slut så levde han. Sedan har han varit  helt normal, tog sig bra i vikt och var SÅ alert och framåt. Han är nu en utvacker bengalkille. Mitt hjärte bengalbarn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: