Mest ute!

Är jag på sommaren…ja, lite inne när bengalerna är vakna. Tidigt på morgonen och sent på kvällen lever dem loppan. Ungdjuren Leon, James, Miss Ella och Hachilah är extra loppiga…hoppar runt som värsta harar! Kattungarna är nu 9 veckor och har fyttat ut i ett större lekrum. När jag städade och höll på…så fick en av kattungarna ett smärre break. Jag flyttade runt på deras sovplatser och toalådor osv. Alla dem andra var jättenöjda och lekte med stor lust…dock satt Nike och tryckt i ett hörn. Hon tittade och tittdea med stora ögon och var helt i förvirring, fick lite näsblod också! Men idag är hon sig själv igen…puh vad härligt!

Nu vänrar vi på att Coco Chanel skall ha en kull…som vanligt, när det gäller den damen vet man inte riktigt, när och hur många. Hon är inte direkt tjock, det är uträknat till på måndag. Men vi får se, kanske bara en eller två ungar!

Hästarna tar också mycket tid just nu, rider och håller på. Har haft skadade stor fyrbenta och det käver sin man…jag menar kvinna. Det är passning hela tiden och träning. Skall tävla med Breeze, så jag satsar lite nu på ridningen. Vilket gör att kattutställningarna får vänta lite, men vi kommer tillbaka snart!

Vi har även några kattungar till salu, så välkomna vi intresse!

3 svar to “Mest ute!”

  1. hEJSAN
    DU HAR FULLT UPP O DET HAR MAN MED DJUR O LYCKA TILL MED RIDNINGEN O HOPPAS KOMMER GÅ BRA FÖR COCCO O BLIR NÅGRA VAKRA UNGAR, HA DET BRA VI HÖRS KRAMIS EWA O DJUREN . HÄLSA TILL ALLA

  2. Fantastiska katter! Är hund- och hästmänniska just nu men någon gång i framtiden hoppas jag på en egen bengal 🙂

    • Hejsan! Ja, en bengal minst måste du ha…helt underbara katter och SÅ vackra! PS. Jag har en söt hona till salu! Hälsningar
      Jeanette o välkommen tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: