Mat

Tyckte jag fyllde på med massor av goda blötisar…men så var dem nästan slut igen! Joen ger bengalerna blötmat med stor iver…slevar upp som bara den, och kisarna mumsar på med ett kurrande nöjt läte. Nä…nu får han allt dra ner på sina mat orgier med bengalerna. Jaha då får man ut på inköp.  Tycker jag alltid bär hem mat, kattsand osv en evighetsgöra, men bara att gilla läget när man har katteri o huset fullt med bengaler! Skönt med en tur ner till falsterbo horseshow…skall genast avnjuta ett glas Pol Roger champangne…i deras supertrevliga monter/bar, då jag kommer ner! Är en tradition som vi håller på…längta redan! Ha en underbar helg alla kära bloggisar, puss puss!

Ett svar to “Mat”

  1. Uhu ja… Blötmatsträsket är lätt att trampa ner i =P Sen är man fast med ett stort gäng krävande prickisar som slukar allt de får! Paketen bara swishar iväg hinner knappt släpas hem! Här är det numera endast mödrar och barn som dagligen får sätta isig av det blöta..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: