Härliga nyheter!

Jag har haft Fleur de Lie och Balder ihop, eftersom jag vill göra om parningen med dessa två fantastiska bengaler. Deras senaste kull och Fleurs första, blev en helt fantastiskt vacker sådan…alla fyra blev SÅ vackra! Har tyckt att Fleur är lite tjock, men har varit mycket osäker på om hon verkligen är dräktig. Hon har inte haft något tydligt löp efter sin första kull. Men idag är jag helt övertygad om att hon snart kommer att föda…och vilken lycka, bonusungar så här på sensommaren! Jag ser verkligen fram emot några vackra Fleur x Balder leopardungar i huset!  Artness Cats Domino, en kille från deras förra kull!

Ett svar to “Härliga nyheter!”

  1. Så spännande Lycka till . blir säkert läckra ungar
    Kramis EWA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: