Nu i Finland

Flög upp till Arlanda med Paris, hon skulle följa med sin nya husse över till sitt hem i Helsingfors! Hon var SÅ duktig! Flygresan trivdes hon med. Men dramatik innan vi kom iväg…var sena av en händelse. I Sturup var det massor av folk…o dem var i vägen, så klart när vi skulle fram, jag o Paris! Hade glömt att även misen skulle betalas för. Panik kom över mig, då jag insåg att planet skulle lyfta om 3 min! I infodisken, sa den vänliga damen att det var försent! Hjälp…där på Arlanda väntade den nya ägaren på Paris, o det var sista flyget för dagen. Då som en uppenbarelse, kom det förbi en SAS- kille. Jag sa…jag skall med planet, du fixar det NU! Nä, det är försent, sa han! Då drog jag igång värsta storyn…men ganska sann ändå! Han fixade så att planet väntade på mig, katten o jag fick special behandling…vi liksom flög igenom allt på 1 min, o där satt vi nu i planet på väg till Arlanda, jag o fina Paris…inte ett pip från henne inte! Sen gick allt toppenbra! Åh, vilken trevlig o stilig husse Paris fick flyga vidare med! Allt gott till slut! Nu är jag i Stockholm för att förkovra mig!

20121105-092700.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: