R-kullen

Här är det insnöat värre…mer än vanligt! Men bengalerna håller ställningen, alla leker och lever rövare! R-kullen är nu 8 veckor och utvecklas väl alla fem! Två av dem är lediga, en hona och en hane, välkomna att maila, om intresse finns för någon av dem! IC Dreamworks Balder in Memory är far till kullen och mor är Windigo´s White River Hazel.  Här kommer en liten lustig bild…på två ungar! DSC_1014 Så en bild på Skatten…ja ,så heter han! DSC_1012 Hona Rhia, är en sötis…hon är till salu! DSC_1001 DSC_1019 DSC_0988 Så vår lille gentleman Rhasse…en ståtlig bengalkille! DSC_0990 DSC_0989

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: