Vår blivande avelshane!

S*Artness Cats Qalle är nu 3,5 månad…en översocial och nyfiken krabat! Är inte rädd får någonting…tar sig an allt med stor iver och självsäkerhet. Kan ibland bli lite väl livat i huset här, en sådan påhittig kille som Qalle var det ett tag sedan vi hade. Aragorn de Lux var just den lilla buskillen…men han är nu en snäll och ganska lugn bengalherre. DSC_1027 DSC_1036 DSC_1051 Qalle och halvbrodern Leon…bästa polare. Att tvätta och sköta om lillen är ett sant nöje för Leon! DSC_1044 DSC_1025

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: