Så är det snart julefrid!

DSC_0807 Så här 6 dagar före julafton…vill jag och alla själar i huset sända några vänliga tankar om frid i denna tid! Njut av allt det fina omkring dig och vakna med ett leende. Ja, det är bara till att övervinna mörkret med oändligt med ljus i varje vrå och i sinnet!

Jag kommer nu ett tag framåt att ha en parallell hemsida till de gamla, då denna skall göras om! Så gå gärna in på www.artness-cats.se den är snart klar, saknas bara ett antal nya avelskatter på sidan. Tänkte att jag skulle ta nya aktuella bilder på dem under julhelgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: