Gott Nytt 2013…nya bengaltag!

Japp, då drar jag igång ett nytt härligt år! Det gäller att fylla året 2013 med massor av spännade intressanta utvecklande lustfyllda och roliga saker! Bengalerna fick ett kattjhul i nyårspresent…ojojoj vad dem springer i det…hamstergrejen (citera Ullis på KungsgardenCats) var verkligen en kanongrej för aktiva bengaler! DSC_1108 DSC_1109 Qalle…busbengal i hjulet! Igår lyckades han med konststycket att välta ner fyra växter samtidigt…golvet var jordstampat en stund! Han är en jättecharmig kille…med massor av hyss i!

Nu i dagarna väntar vi på två nya bengalkullar. Fleur de Lie och Greta (S*Artness Cats Hedvig bor hos sin blivande matte Ida). Båda kommer att få fina rosettmönstrade kattungar! Så det kommer att bli en spännande tider här! Gretas far är Fame of Art och hennes mor är Evita, båda har givit oss vackra bengaler tidigare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: