Nya ungar!

Då kom årets första leopardungar till välden! Greta (Artness Cats Hedvig) fick två superfina ungar i lördags! Greta bor ju hos Ida…båda två klarade av det hela med glans! Det verkar som mormor Hazels och mor Evitas underbara modersgener går i arv! Greta sköter sina ungar perfekt, välnärda och tillfreds är hela familjen. Även lillmatte Ida är nöjd, hon var helt tagen av stunden då dem små kom…men visst är det helt underbart när nya små liv kommer till välden! Jag skall besöka dem till helgen, det ser jag fram emot! Ser redan nu, via mobilen att det är två riktigt vackra bengalungar…mums!

Dock så tittar inte Fleurs ungar ut…var tog dem vägen??? Ja, det är bara till att vänta och hoppas på att det tittar ut några stycken snart!

Alla som har bengaler (passar säkert andra katter också) bör skaffa ett kattjhul…milda makter vad dem springer i det, rena evighetsmaskinen, alltid är den någon bengal i hjulet! Jag  har märkt att dem är piggare och gladare nu…med katthjulet i huset! Dem får ju också bra kondis…vilket jag befarar kan leda till mer bus, men det är bara kul! DSC_1123

5 svar to “Nya ungar!”

 1. Hoppas bara att dina ”gamla” bengaler är lika hänsynstagande som våra vuxna misar är; när kattungarna hoppar upp i hjulet under pågående språngmarch så blir det tvärnit så fort Frankie upptäcker dem så de slipper åka hela varvet runt 😉

  • Hej Sasanne! Nja…sådär! Dem små får oftast förtur! Balder är som besatt i detta hjul, helt i sin egen lilla värld när han springer där…o det är ofta! Jätteskönt här hemma, då han inte går omkring och skiker lika mycket! Han får helt enkelt ut det…i hjulet! Kram

 2. Underbart Hazel o alla hennes ungar o barnbarn mm är lika duktiga som hon. stolt uppfödare till Hazel
  var underbart förstår jag besöka de små
  Jaa alla katter borde ha ett katthjul. vad kostar det?
  mina skulle vilja ha o Devon Rex oxå. de skulle älska det
  HOPE är dräktig o håll tummarna allt kommer gå bra. såå spännande för henne o mig , första krullisar
  ha det o hälsa alla
  kram EWA o djuren

 3. Vart har du köpt löphjulet? och vad kostar det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: