Högtryck hos oss!

Bengalyran är total! Har nu flera fina kullar födda här i jan och feb. Nu senast fick Coco Chanel tre underbart vackra ungar, två honor och en hane…där föddes fyra i kullen men tyvärr var där en liten svag unge som bara levde ett dygn. Det är något som berör mig lika illa/ledsamt…när det händer! Den mörka sidan av att bedriva kattavel. Vi har haft sådan tur och varit lyckosamma dem senaste åren…men jag vet att det händer, i bland får inte alla ungar  möjligheten att leva vidare, naturen är sådan…grym, men som tur är finns det också mycket att glädjas åt!

Hachilha fick den 2/2 två urläckra killar…blir läckert mönstrade med mycket svärta i den guldiga undertonen! Det är vår V-kull. Sedan har vi våra tre finfina ungar från Evita, dem är nu tre veckor och SÅ vackra och gosiga! Hennes ungar blir alltid SÅ fina, även dessa små guldägg! DSC_0134 Tilly girl DSC_0145 Tilly tre veckor! DSC_0168 Vincent 11 dagar från Hachilhas ungar, spännade kille! DSC_0178 Vincent, hans ögon har precis börjat att öppna sig! Kolla på min nya hemsida www.artness-cats.se där ligger fler bilder på T-kullen som nu är redo att tingas!

Den gamla hemsidan uppdateras inte just nu…då jag måste hitta en lämplig kandidat, som kan hjälpa mig…den är gjord med den gamla tekniken, svårt för mig att klara… som bara kan den nya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: