BusQalle

Vår ungkille i huset är SÅ härlig…men också ett riktigt busfrö! Nyfiken och påhittig håller han hov här den vakna katttiden! I måndags smög han med mig in till en kull kattungar och blev inlåst (utan min vetskap) hos dem! Det uppskattades inte av mor Evita, vilket resulterade i att Qalle levde loppan där inne och välte en skål med vatten, som gick i tusen bitar (glas som har varit bengalernas favorit i många år) Såklart fick han ett rejält sår på ena tassen…men likväl far han omkring här som ingenting har hänt. Hade det varit en hund eller människa för den delen så hade den varit halt och tyckt mycket synd om sig själv, nä nä nä inte tokQalle…han tycker inte alls synd om sig själv eller har ont! Ja, det är väl tur det…hoppas bara att hans tass läker fint nu, så han kan på show i helgn…men jag är tveksam! Typiskt då vi verkligen ser fram emot en utställnings helg här i Kristianstad! DSC_1118 En bild på Qalle då han var 3 mån, nu är han 5 mån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: