BIV för Leon, i helgens kattshow…2013:s show år är nu igång!

I helgen var vi på kattutställning i Kristianstad (Yllan) Där var jättemånga fina raskatter och förstås vackra bengaler! Vi hade anmält Leon och Qalle…dock fick den sistnämda stanna hemma på grund av ett rejält skärsår på ena frambenet! Så en líte softare start på showlivet med bara en bengal att visa upp! Leon är nu 1 år och ställs ut för första gången i vuxenklass! Tog sina första cert i helgen, så vid nästa show har han chans att bli champion. Det blir i Mamlö i april, och då har vi förhoppningsvis med 3 bengaler från hos!

I söndags blev Leon BIV (bästa vuxna bengal) extra kul att ta ett BIV. Så Joen och jag blev mycket glada för det! Det var SÅ trevligt att få träffa kattlovers och våra bengalvänner, både nya och gamla! Helgen gick fort…så är det när man trivs och har kul!

Det var extra intressant och glädjande med flera fina Balder avkommor på plats, 5 totalt…alla riktigt vackra bengaler!Centerwalls B Jason är helt underbar, stor härlig hane. Sedan i klass 12 & 11 tre lovande skönheter. På söndag tog även en av hans döttra BIV SE*Blommas Malva  i kl 12 & 11 (ungdomar) GRATTIS till alla fina reslutat och bengaler som var i Kristianstad. Så blev det även ett BIS till en fin marble hane, Eddie stort GRATTIS!

Nästa utställning blir i Malmö den 20-21/4, då skall S*Artness Cats Leon, Qalle och Sixty följa med, det ser vi fram emot! DSC_0239 Leon, sådär lagom uppspelt i sin showbur! Han är en cool kille, så snäll och vänlig…är ett rent nöje att ha med honom på utställning! DSC_0220 Jason under lupp hos Glenn…fick finfina omdömen av herr domare! DSC_0223 Gillar min matte a lot…tass på er, Jason!

Denna profilen är rak och fin…sådant vi kolla på i bengalvärlden! Nja…även passar det ganska bra på Joen (den raka profilen) som här med granskande blick kolla bedömningarna! DSC_0222 DSC_0245 Idag var det katthjulet som gällde…Leon till vänster, hans mor Fleur de Lie som typ bor i hjultet, i alla fall när hon är vaken, springer där alltid, tycker jag. Sedan busQalle om gärna vill vara med överallt!

5 svar to “BIV för Leon, i helgens kattshow…2013:s show år är nu igång!”

  1. Stort grattis till BIV 🙂

  2. Otroligt vackra Bengaler! Jag ska åka och titta på utställningen den 20-21/4, hoppas få se era fina katter live 🙂

  3. Aw, this was a really good post. Finding the time and actual effort to produce a superb article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and never seem to get anything done.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: