V & W-kullen

Två mycker vackra kullar…jag är mer än nöjd med dessa krabater! Några är till salu…även om jag motvilligt släpper ifrån mig dem…nejdå, jag delar med mig! Så känn dig fri att fråga, om någon av dem är intressant!DSC_0421DSC_0443DSC_0453 Hanen What about Me…han är en juvel de lux och lite till, SÅ fin! DSC_0428 Här kommer en hona, henne kommer jag att behålla!DSC_0456DSC_0452

Nu kommer gosekillarna…dessa mörka urvackra bengalhanar, kommer att göra vem som helst lycklig! DSC_0460DSC_0462DSC_0466DSC_0470DSC_0473 VincentDSC_0476 Vasily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: