Whited tummy!

Är något som jag värderar mycket högt på vår bengler! Alla vilda kattdjur har vitad undersida, ända ner till tassarna! Nu föll det sig så bra att en av våra första bengaler, Hazel har just detta! Hon har nedärvt det mycket bra också, vilket jag verkligen uppskattat! Har Evita och Miss Ella med samma vackra ”whited tummy” som deras släcktingar från det vilda också har. Jag skall nu försöka få in denna fantastiska undersida till många av våra avkommor, så jag kommer att inrikta viss avel på just, ”whited tummy” Evita har fått över förvänta jättevackra bengalungar, nu i den senaste kullen är det tre guldkorn till bengaler! Två av dem är whited, vilket är superfint! Här kommer lite bilder på dem!

DSC_0543DSC_0542 Tassemo, med sin whited tummy! DSC_0501 Tilly o Tassemo! DSC_0505DSC_0504  DSC_0514 Tilly! DSC_0520DSC_0529DSC_0530DSC_0534DSC_0539 Tellus…sötnosen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: