Snyft snyft!

Då flyttade vår vackra lynxhane Snowstorm! Känns SÅ tomt efter denna underbara bengalkille, han är en sådan gentleman med en så vänlig själ…som gör att man blir varm  i hjärtat av! Han fick en helt  underbar ny matte, Anna… känns riktigt bra att veta det. Så får han en liten kattvän också. Önskar vackraste Snowstorm ett fantastiskt gott och roligt kastrat liv, i sitt nya hem i Lund! Missing you vår goa Snowstrom! Snowstorm juni 09 007 Som liten kille!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: