Available

Är dessa fina kattungar och vuxna honor! Har just nu en flock med kattungar (4 st) Rise 6 mån, Sisty och Sue Ellen 16 veckor och deras mor Hedvig och moster Hedda. Så till sist Vincent 11 veckor, levklar om 1 vecka.

Då en köpares o ägare (har redan Rise 6 mån) vars man har gått och blivit allergisk, och det riktigt ordentligt verkar det som. Så är nu fina Rise till salu. Den familjen hade även beställt Vincent, så nu blir även han ledig. Funderar på att behålla honom, då han är en helt fantastisk fin stor kille. Men du får gärna höra av dig vid intresse för honom.

Sedan har min fodervärd som har Hedvig och Hedda, fått ändrade förhållanden…där hennes pojkvän som hon skall flytta i hop med, också visa sig vara jätteallergisk…vet inte vad det är just nu, men har aldrig haft någon med kattallergi som köpt eller håller katt sedan vi började 2007…och nu kom två samtidigt!

Så nu söker dessa underbara marble honor efter ett nytt ”forever home”

Hedvigs två vackra ungar är nu också till salu…helt fantstiska, vackra huvuden och läcket mönster på dem båda…så är dem supergoa också. Varmt välkommen vid intresse för någon av bengalerna!

DSC_0132DSC_0107 RISE

DSC_0029 Hedvig, Sue Ellen och Sixty!DSC_0824 HeddaDSC_0827 Hedda

DSC_0839DSC_0843 SixtyDSC_0850DSC_0844DSC_0848 Sue Ellen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: