På besök hos Jason & Co

Förra veckan var jag på besök hos Barbro Centervall i Trelleborg! Trevligt som alltid…Diaz har två underbart fina ungar där vår Dreamworks Balder in Memory är deras far! Det är också Barbros fina hane Jasons helsyskon! Spännade och se vad dessa små leopardbarn utvecklas till! DSC_0951DSC_0969 Killen…som bara är hur fin som helst, o SÅ söt! DSC_0953DSC_0957 Så honan, är lik sin bror Jason, jättefin är hon…bra storlek på henne! Så kommer några bilder på storebror Jason också…han är så fin i sin sommarkostym, lite ljusare och guldigare än på vintern!DSC_0970DSC_0963DSC_0966

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: