Artness Cats Qalle

Han är en underbar kille…som vi hoppas på att kunna tillföra  riktigt bra egenskaper i vår avelsverksamhet. Han är nu 9 månader, men kommer inte gå i avel detta året utan det blir 2014. Han kommer att få en bra storlek, och en helt fantastisk färg har han redan och förstås läckert mönster. Hans huvud och ögon är också super. Qalle har bara ett litet minus…han vill inte bli utstäckt och gillar inte att vara i någon tvåbents händer. Qalle vill stå på egna tassar, men vill mer än gärna var med oss på allt vi gör, en nyfiken kille och helt orädd. Ja, så det där med utställning, får han slippa…ja, några gånger får han alla fall stå ut med (ca 3-4 gånger till) På show måste bengalerna lätt kunna stäckas ut och visas upp…tro mig vi har övat på detta, men icke Qalle säger till…sätt ner mig och det NU!

Qalles far är IC Dreamworks Balder in Memory (honom är vi mer än supernöjda med…ger SÅ fina bengalavkommor. Det kommer att bli svårt att hitta en ny, som är lika fin som Balder) Men det måste jag göras snart…har sparat ganska många avkommor efter honom nu. Modern till Qalle är Bengalvision Hachilah of Artness Cats hon har nu haft 5 avkommor o alla är mycket vackra, så vi ser fram emot fler ungar efter henne, vår mörka skönhet med helt galet läckert mönster. Här kommer lite bilder på prins Qalle! DSC_0108DSC_0099DSC_0104DSC_0111DSC_0094

2 svar to “Artness Cats Qalle”

  1. Superfin misse!!!
    Superfina bilder!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: