HCM-negativa Bengaler

Kan vi nu lägga till på listan här! Det är IC Dreamworks Balder in Memory scanndes av Torkel Falk (Din Veterinär i Helsingborg) HCM-neg vid 3 års ålder. Skall fortsätta att scanna honom varje år fram till han är 6 år. Sedan har vi vår kära IC Glittergalm Coco Chanel HCM-neg vid 5 års ålder och så vår nya hona Bengalvision av Hachilah of Artness Cats HCM-neg även hon. Så det är toppenbra, skall nu regelbundet scanna våra avelesdjur här på ARTNESS CATS! Som jag skrev i ett tidigare inlägg…så är HCM en hjärtsjkdom, som är vanligt bland vissa raskatter, och finns nu också bland våra kära bengalkatter. Än så länge ovanligt…men för dem som bedriver avelsverksamhet är det viktigt att hålla koll på den biten bland sina avelsdjur. Balder 5 mån 003 Balder 4 månander…nu 3 år från juni -11 314 23 juni utegården 020 Coco Chanel Bengaler 2012 598 Hachilah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: