Sommartider

Ja, det blir inte så mycket tid vid datorn nu, då det är sommar och härligt väder! Både vi och våra bengaler njuter av den fina sommaren! Idag skall vi hämta hem vår nya avelshona, Mimosa. Hon kommer ända från Canada, Maracaja bengals. Hon anländer på Kastrups flygplats idag efter en lång flygresa. Mimosa har mycket intressanta linjer för oss, som då inte är släkt med våra andra avelsdjur. Vi ville ha en hona med helt andra linjer än vad som ligger i många bengaler just nu. Skall bli superspännade med en ny tjej i gänget! Mimosa 3 mån Foto: Maracaja, Mimosa 3 mån

Vi har också sparat två underbart vackra honor från Fleur de Lie…så nu kommer vi att få se framemot många vackra ungar framöver. Yasmine och Ylva är i samma ålder som Mimosa så dem kommer att ha kul nu i sommar och höst tillsammans!

3 svar to “Sommartider”

  1. Wow vad fin hon är!!

  2. Så flott!- henne likte jeg 🙂

  3. Så flott hun er! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: