Lov

Vi har lite sommarlov här hos oss…ja, från bloggen i alla fall! Men vi kommer snart tillbaka med massor av nya bengaläventyr här. Två parningar är gjorda så förhoppningsvis kommer det små snöbengaler och såklart dem vanliga svartspotted, att födas i början på september! Ja, vår Kanada import hona frodas och har funnit sig väl tillrätta.

Sedan har vi två av våra egna… som är fyra månader nu o dem är jag mycket stolt över, rejäla honor med bra fina huvud och så har dem vackert mönster förstås. Så tre fantastiska honor inför 2014:s avels år.

Hade planerat att åka på flera kattutställningar i år… har dock bara blivit två, men kommer att åka på några i höst. Jag har hästarna som konkurrerar med bengalerna om tiden…men lika underbara djurarter båda två!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: