Ny dator o padda!

DSC_0966 Vår gamla dator dog…och massor med innehåll också! Vi har sparat mycket, men svårt att hitta var…pusst! Så skall jag nu lära mig den nya, hoppla det ser ju inte allas ut som den gamla…helt nytt allt! Men jag får öva…får bara ha lite mer tålamod. Jag behöver ta nya bilder på alla fina avelsdjur och dem blivande också…ja, det kommer, har redan fina bilder på dem…men hittar inte dem i dator just nu…morr! Jag övar och återkommer. Paddan…surfplattan, ja den gillar jag, men har lite o lära med den också, fy så tung den är när man skall ta bilder…men det lär man väl sig också snart!  Här är ny teknik som skall övas in…kul men jag är bara lite otålig på allt just nu!

Bilden är på Centervalls B Jason, vår Balders son som nu är parad med Hachilah…hoppas på finfina ungar från dem i början på september!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: