På Show i Göteborg

Vi har haft en jättetrevlig helg med Yasmine och Ylva….våra småbengalhonor 5,5 månader. Har bott på flott hotell, och husse o matte har varit på mycket intressanta resturanger, mums så fantastiskt gott! Träffade även våra kära vänner från Oslo på fredagkvällen!

Utställningen var bra men dock inte den bedömningen vi hoppats på, enligt mitt tycke. Yasmine och Ylva var jätteduktiga och var så lätta att ha med och visa upp! Det är två stora läckra bengalkattungar med ”wild look” Yasmine är en komplett hona mina ögon…dock blev hon EX 2 både lördag och söndag. Morr, blev en chock för mig då det verkar vara not the wild look som gäller just nu. Ja, ja vi tar nya tag…måste ut mer och visa upp oss bara!

Eller får det bli Tica utställningar framöver för oss! DSC_0590 Yasmine DSC_0596 YasmineDSC_0602 Yasmine DSC_0605 Ylva DSC_0611 Ylva DSC_0615 Kungsgarden Ztella blev EX 1 båda dagarna, fin charmig hona!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: