Snart dax igen!

Det är bara att bestämma sig…antingen ställer man ut som fan och vänjer alla kattdomare att det är just mina bengaler som är vackrast, eller så kan man lika bra låta bli.  Ja, så verkar det tyvärr har blivit… utställningsbusinessen, lever sitt egna liv på dem som ställer ut mest!

Visst är det snygga vackra bengaler på show…men jag vill ha ett vilt utseende med riktigt leopardmönster, läckra tvåfärgade rosetter. En bengal skall inte vara söt…utan med ett vilt ”leopardigt” yttre. Det är mitt mål med vår uppfödning i alla fall!

Jag skippar WW i Danmark…får bli en annan gång! Då när det är i Sverige om några år.

Är just nu avigt inställd till hela kattutställningsgrejen…det går väl över, hoppas jag! DSC_0769 (2) Leon o jag i Kristianstad på show i våras! Han är ”lite” för söt i mitt tycke…blev BIV den helgen (bästa vuxna bengal)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: