På show i Ljungbyhed.

Med Yasmine, Ylva och Leon. På plast var också B Jason och Artness Cats Wild one. B Jason är en vacker son till Balder som Centervalls bengalar har! Wild one bor med Anette med familj i Hässlehom. Det är kul när Artnessfödda kattungar ger sig ut på show, Anette du är jätteduktig med dina bengaler!

Trevlig utställning o god mat! Alltid kul att få träffa sina bengalvänner, tack tack för det! Vår son Gabriel var med också, vilket jag verkligen uppskattade mycket. Han fotograferade under dagen! Utan blixt..så jag fick ljusa upp bilderna lite grand! Men duktig är han på att fotografera.

Tyvärr tog han inte på alla, men några blev det i alla fall!

En hona som det går jättebra för just nu runt om i norden är KungsgardenCats  Keep Lovin `Lo. Ja, hon är fantastiskt vacker och en riktig showdiva…Gabriel fångade damen på en bild!

LO-djuret

LO-djuret

Anette var där med två bengalhonor, dock har vi bara på Artness Cats Wild one (Muppe) på bild. Det är en Coco Chanel avkomma och det ser jag tydligt. Skötte sig jättefint! Hon blev EX 2 efter Yasmine.

Muppe

Muppe

Så kommer Ylva, Yasmine och Leon. EX 1 fick Yasmine, Ylva EX 3 efter moster Wild one (Muppe) Leon tog sitt cert i klass 7.

Leon

Leon

Ylva

Ylva

Yasmine

Yasmine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: