Nya kullar på G!

Nu kommer vi snart att få nya spännande kullar!  Först ut är vår kära go underbara Coco Chanel, som skall föda nu i dagarna, det ser ut att bli en kull på 3-4 ungar! Hoppas kunna spara någon unge från den kullen, då Coco skall pensioneras efter denna kullen!

Sedan har vi Hachilah vår mörka drottning som är parad med Balder…deras ungar blir något alldeles speciellt! Har haft två små kullar tillsammans. Hachilah kommer att få sin kull om ca tre veckor!

Sedan har vi parat två honor med vår snöhane Clown! Han kommer jag nu att använda i avel till flera av våra honor! Fleur de Lies dotter Lovely Leia, som bor hos Anna-Carin. Sedan har Hazels dotter Miss Ellen också parats med Clown.

Ja, en härlig blandning av parningar…mycket att se fram emot…nu när höstmörkret kommer ordentligt!

Balder 6 mån

  Balder 6 mån

Clown 4 mån

Clown 4 mån

2 svar to “Nya kullar på G!”

  1. Nina Pirttikoski Says:

    Hej! jag undrar om den vita honan som fddes i october finns kvar till salu? (OM hon r till salu vill sga..) jag r vldigt intresserad av en helst snbengal och en hona vill jag har..(har haft hankatter som markerat revir innan..) och jag r ocks intresserad utav att vara fodervrd t en katt t er, jag sjlv r inte inne p det hr med avel, utan vill bara ha en kamrat att f r om. mitt telnr: 0764057176 Med vnlig hlsning. Nina Date: Sun, 20 Oct 2013 20:31:53 +0000 To: sensaomilla@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: