På show i Köge, Danmark!

I söndags visade vi upp Rubens, vår nya lilla hane i klass 12, kattungeklassen. Han fick utmärkt bedömning EX 1 och NOM ( panel för BIS). Vi är mer än nöjda (Artness/Centervall) Vi tvåbenta hade en mysig dag också, tack alla bengalvänner! Anna-Carin du var ett nöje att ha med som sällskap. Centervalls B Jason ( Balders son) tog den finaste titeln på lördag, Supreme Champion, GRATTIS! Där var också flera fina Kungsgardenbengaler, Bengabengaler och Vera med matte Jessica. Snö/marblegänget (Ann-Charlotte & Mia) var ett nöje och träffa, och deras finfina bengaler. Sorry, men tog inga bilder på era kisar…får bli nästa gång! DSC_1250DSC_1234DSC_1229DSC_1241DSC_1226 Lite kul på hotellrummet i Köge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: