All in!

För djuren, ett liv som tvåbent är inte komplett utan ett gäng med fyrbenta! Så mycket kärlek och glädje ett djur kan ge! Ge de en uppgift älska och uppskatta liven…Ja, då är livet underbart! Djur, konst och människor är min grej…så all in! Nu till stallet, sedan passa Fleur de Lie som skall föda när som. Men parallellt händer alltid mycket mer här på Artness…mat, tömma kattlådor ( 18 st) lek o bus med katter/hund, mat igen och träna tvåbente kroppen! Så rullar det på! Middag, visa häst och eventuellt kattshow i Danmark i helgen, allt styrs av när Fleur kommer att föda, jag måste passa henne noga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: