Denna väntan

Är jobbig, då vi var inställda på kattungar förra veckan…men magen den växer och växer på Fleur de Lie. Hur många är där inne? Jag tycker det ser ut (på utsidan) att vara ett stort gäng. Så nu är jag mer heller minder fast vid hennes sida. Det är något man måste gilla som kattuppfödare, att vara till hands och göra allt för sina kattjuveler. Verkar inte vara på G nu i alla fall. Så ett snabbt besök hos veterinären, vaccinera kattungar och kolla vår Papillon hund Ebba, ögonlysa och patella undersöka, måste göras då de skall gå i avel, vilket är tanken nu i år!

Fleur som liten, 6 v här!

Fleur som liten, 6 v här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: