Showhelgen är över!

DSC_1284DSC_1273En jättetrevlig helg med härliga tvåbenta vänner och många vackra bengaler. Kul att se så fina katter…med hov. Ni besökare var också trevliga att få se och träffa. Artness Cats Ylva skötte sig utmärkt. Gick i klass 9, 10 månader precis, fick sitt CERT (EX 1) och en mycket fin bedömning. Balder var med också, snart 4 år och inte i bästa showform…har inte varit ute på show på flera år. Han skötte sig finfint och fick sitt CERT i klass 5.  Även på söndagen fick han utmärkt bedömning och ett CERT till i klass 5. Artness Cats Yasmine Ylvas syrra fick följa med på söndagen även hon 10 månader och för fösta gången i vuxenklass (9) Domare var mycket förtjust i henne och fick sitt CERT ( EX 1). Centervalls/Artness Rubens fick superbra bedömningar båda dagar, EX 1 på lördag och EX 2 på söndag.  Tackar alla fina katter, mattar och hussar för denna helg! Tyckte mig se många mycket vackra bengaler denna helg…kul att se utvecklingen sedan vi började vår uppfödning 2007!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: