E-kullen andra rundan!

Har börjat om på alfabetet! Nu är vi inne på andra rundan kullar från Artness. Det är lika kul och fantastiskt med alla bengalkullar, älskar att föda upp dessa helt vilt galet vackra katter. Fleur de Lie är född här, och det är en hona som jag avgudar mycket! Hon och Balder har visat sig passa utmärkt ihop (vissa passar bättre, så är det bara) De har fått 11 ungar tillsammans, Jag vill spara alla, bara känner så…men det är bara att släppa taget o dela med sig!

E-kullen är det två superfina hanar och en hur söt som helst hona! Är 3 veckor i morgon och kommer att bli tillgängliga nästa vecka! Har dock underskott av kattungar, då jag får många förfrågningar. Men det är jag så glad och tacksam för, hoppas på att kunna para lite fina honor till sommaren!

20140307-101718.jpg Hane nr 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: