Våra kids

Kan man beundra i timmar…leker och växer så det knakar! Fleur de Lies E-kull är 8 veckor, vackra varelser alla tre. Sedan har Coco Chanel två små sötingar, men som bara är 4 veckor och har ännu inte börjat härja runt!  Bengalkattungar i huset har blivit en härlig självklarhet, finns alltid (nästan) för att beundras i massor, i alla fall av mig, och så lite av de andra tvåbenta…i mellan åt. Planen är nu att våra unghonor…ja. alla tre är över ett år nu, de skall paras i sommar/höst. Så även Evita (Aragorns dotter) och Miss Ella…har än inte riktigt bestämt med vilka hanar. Måste tänkas över ordentligt, så de får rätt kavaljerer! Hazel para jag om nu med Clown, och hoppas på snöbengaler mot försommaren till. Hazel skulle går i pension för över ett år sedan, men hon är ovärderlig här…speciellt eftersom hon är en så superbra avelshona. Men denna kullen skall bli hennes sista.

Är så tacksam för alla fina underbara människor som hör av sig angående bengalkattungar! Jag hinner inte lägga ut kattungarna på hemsidan, under ”Kittens” då de blir tingade direkt, från 3 veckors ålder. Så blir jag lite lat…tar inte individuella bilder som jag gärna vill göra, men skall ta mig samman och fotografera dem i helgen, med min riktiga kamera (inte mobilen eller paddan) DSC_0019

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: