En tur till Trelleborg

Barbro och min hane Rubens, var tillsammans med bästisen Jason på Show i Trelleborg. Jag passade på att lufta mig lite för att besöka showen. Många fina bengaler och trevliga människor möttes jag av! Rubens bor med Brabro & Co i Trelleborg. Han kommer först hit till hösten, för att para några av våra vackra bengaldamer här .Det gick inte riktigt lika bra som för två veckor sedan, då han blev BIV, NOM och BEST IN SHOW…men så är det i showlivet beroende på lite vad domaren tycker för dagen. Men är själv mycket nöjd med Rubens. Grattis till er alla  som var där, lite extra till KungsgardensCats som fick ett BIS med sig hem! DSC_0623DSC_0625

Ett svar to “En tur till Trelleborg”

  1. Barbro Centervall Says:

    Tack för sällskapet! Lika trevligt som alltid!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: