Upp, ned och upp igen!

Den senaste veckan har varit orolig, förtvivlande och tröttsam! Mimosas ena unge blev dålig,,,slö och ville bara sova. Snabbt blir de små uttorkade, så jag började stödmata kattungen, men nej inte ville den det. Såg att han också betedde sig konstigt. Efter två sömnlösa nätter, for jag iväg till veterinären för att vätska upp ungen och en rejäl undersökning. Ytterligare ett dygn av vånda…men så vände det! Nu är lillkillen mycket bättre och kräver bara hills a/d blötmat och nutri plus gel…absolut ingen mjölkersättning.  Han är lite mer än fem veckor gammal, så det går bra med blötmat. Vad han drabbats av vet jag ej. Men skönt att han är bättre nu, och att matte i alla fall kan få sova 3 timmar i stöten nattetid.

Alla andra ungar här i Artness Cats familjen mår tipptopp. Hachilahs x Leons tre underbara ungar är välnärda och stora. Skulle kunna tänka mig att spara alla tre…men nej, inte spara, kanske en hona då. Jag har kastrerat Leon, så Hachilah och Evita ungar, är hans sista kullar. Han är en av mina favoriter här…men tyvärr nära släkt med flera av mina honor.

Här kommer några bilder på Hachilahs två hanar och en hona…snabbbilder från i kväll.DSC_0472DSC_0474DSC_0475DSC_0483DSC_0478

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: