Fantastiska bengalkattungar!

Ja, det har vi verkligen här hos oss just nu! Nu börjar det bli dax för den stor fotograferingen. Totalt är här 3 supersnygga honor och 6 läckra hanar. Tänkte att vi skulle spara några…dock mycket svårt att se just nu, vilka av de
som kommer att passa bäst som avelskatter och även till utställning. Jag vet vad jag tycker om…men tyvärr är det inte de bengaler som passar bäst på utställning just nu. Har en hona som är ganska kall i färgen…magiskt mönster och underbart temperament, dock inte direkt söt utan mer ett lite vilt utseende. Hon skall vara kvar, är efter Hachilah x Leon. Sedan har jag ett gäng hanar…som är superfin, får se vem som stannar.

IMG_1919.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: