ljuset faller

Det är mest mörkt ute, så då passar jag på att sysselsätta mig med all små fyrbenta. Med kattungar i varje rum, är det lätt att både gosa och leka med de små. Jaha, då blev det mörkt igen…så fort jag tänker att nu skall jag fotografera bengalungarna, då dras rullgardinen ner och ljuset tunnas ut och försvinner. Tänkte att jag skulle ta bilder på ungarna i naturligt ljus.  cats på er…kommer fler hälsningar! Det lackar emot jul, och julefriden. Men först skall vi igenom lite hysterisk kaos…eller nä vi tar det lugnt, bäst så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: