Jeppe

Är en helt underbar kille…11 veckor ca. Han  är till salu just nu, men jag är lite extra svag för Jeppekillen, så eventuellt får han stanna. Ha några stycken finfina ungar (ja, typ all…har förlorat omdömet helt…det blir värre med åren) var av någon/några skall stanna kvar här hos oss. Det är tur att jag har så stor passion för mina prickiga små leoparder, jag tröttnar aldrig på dessa varelser,  som för mig är så unika och vackra. Konstverk som lever, är mjuka, och ger kärlek. Men i vissa stunder funderar jag på…om man/ jag är riktigt klok. Som är inneboende i ett bengalhus, där katterna äger det mesta. De gör vissa mindre angenäma saker, som matte måste tömma varje dag. Inte nog med det, har man ett katteri och fertila djur, så kissas det inte alltid i de nystädade toalådorna,  utan i kontakter, på mikrovågsugnen, och i bland i sängen. Men vad gör det…för älskar man djur så gör man!Jeppe Jeppe

Jeppe & Josefina

Jeppe & Josefina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: